Ota parempia kuvia iPhonellasi

Sanotaan, että valokuvien ottaminen on taitolaji, mutta on erittäin tärkeää, että laite jolla kuvataan, on huippuluokkaa. Huippuluokkaa edustavat etenkin teknologiajätti Applen valmistamat iPhone-puhelimet. Aina kun Apple ilmoittaa tehneensä iPhone-puhelimiin uuden päivityksen, on Kuvat-sovellus kokenut aikamoisen muutoksen ja kuvien muokkaamismahdollisuuksia on jälleen lisätty.

Kuvien ottamisessa on tärkeää ottaa huomioon monta asiaa, mutta niin ikään taito säätää kuvia kuvanottohetkellä ja kuvien ottamisen jälkeen erilaisin toiminnoin on oleellista. Apple on kehittänyt iPhoneen useita kymmeniä erilaisia mahdollisuuksia ja toimintoja parantaa kuvien valotusta, kontrastia ja varjoja. Näiden toimintojen avulla jokainen osaa ottaa kuvia. Kuvien ottaminen voi tilanteesta riippuen vaatia erilaisia lisävarusteita onnistuakseen, joten Apple on tuonut markkinoille myös monenlaisia kuvaustelineitä, -tukia, objektiivisarjoja ja paljon muuta.

Nappaa upeita kuvia iPhonen lisätarvikkeiden avulla

Yksi suosituimmista iPhonen valo- ja videokuvauksiin tarkoitetuista lisätarvikkeista on kamerajalusta. Kamerajalustan käyttäminen avaa uusia mahdollisuuksia kuvaushetkiin ja jättää kuvaajan kädet vapaiksi puhelimen pitämisestä kädessään. Sen avulla voi napsia veitsenteräviä kuvia ja videoita monenlaisessa maastossa. Kamerajalustan avulla voi käydä rennosti tekemässä myös yökuvauksia luonnossa.

Monen kamerajalustan mukana tulee myös kätevä kauko-ohjain, joilla voi hallita ja ohjailla kameraa kauempaa kuvauspaikalla. Kamerajalusta on myös kevyt, joten sitä on helppo liikutella. Selfien kuvaamiseen on myös monia tuotteita, joita jokainen selfie-kuvaaja osaa arvostaa, kuten selfie-kepit ja erilaiset valot sekä objektiivisarjat. Netistä kyllä löytää mitä tarvitset iPhonesi lisätarvikkeiksi.